Retourneren

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent met uw product, of dat het product niet compleet is. Wij accepteren altijd een retour, mits ze voldoen aan onze voorwaarden:

1. U heeft 14 dagen bedenktijd

U heeft na ontvangst van het product 14 dagen bedenktijd om het product te retourneren. Vind het niet plaats binnen deze 14 dagen, dan kunnen wij de retour niet accepteren.

2. U licht ons in over uw intentie van retourneren

Wanneer u een product wilt retourneren, licht u ons in over uw intentie om het te retourneren via een email naar info@kalimbakopen.nl, of via het contactformulier op onze website. Vermeldt hierbij a.u.b. uw email en bestelnummer, zodat wij kunnen verifiëren dat u de bestelling heeft geplaatst. Zonder inlichting kunnen wij niet bevestigen dat u de intentie had voor een retour. Wij kunnen daardoor niet u het betaalde bedrag terug overmaken. Wij zullen in het geval van een correcte vermelding het betaalde bedrag vergoeden. Ook vergoeden wij de verzendkosten, mits ze voldoen aan eis 3.

3. Retourneringskosten

Bij een retour komen verzendkosten. Deze verzendkosten zullen worden vergoed door ons mits het gaat om een foute, incomplete, of beschadigde levering. Elke andere vorm van levering wordt gezien als correct, en zullen de verzendkosten vergoed worden door de klant.

4. U verstuurt de retour naar ons retouradres

Onze kalimbas komen uit het buitenland en worden vanuit daar direct naar u toegestuurd. Op u pakket staat het adres van de leverancier. Verstuur niet uw retour naar dit adres, maar naar ons retouradres:

KalimbaKopen.nl
Nassaulaan 6
2628 GH, Delft
Nederland

5. U verstuurt het pakket met Track & Trace

Alle retours moeten met Track & Trace van PostNL, of een andere vorm van traceren bij een postbedrijf worden verstuurd. Zonder deze tracering kunnen wij niet garanderen dat het pakket is aangekomen, en kunnen daardoor u niet het betaalde bedrag overmaken.